Frokostmøte 14. juni på Sentralen

14.juni arrangerer vi vår andre Bygg21-frokost på Sentralen. Nå diskuterer vi tidstyver i byggesaksprosesser.


Tid
14 juni 2016 kl. 08.00
-
14 juni 2016 kl. 10.00
Arrangør
Bygg21
Sted
Sentralen, Oslo
Pris
Gratis

Bygg21 lanserer på frokostmøtet rapporten ”Enkle grep – raskere fra behov til bygg”.Rapporten gir konkrete anbefalinger til enkle endringer i byggesaksprosessen. Blir rådene fulgt, kan det bety et paradigmeskifte for samspillet mellom bygg- og eiendomsnæringen og myndighetene. 

Rapporten er en bestilling fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet og overleveres Jan Tore Sanners kontor i begynnelsen av juni.

På frokostmøtet diskuterer vi potensialet som ligger i et enklere, mer effektivt møte mellom næring og plan- og bygningsmyndighetene.

På frokostmøtet møter du:

Christian Joys: Rådgiver og partner i ProBiz. Christian Joys er en av landets mest kjente utviklere og byplanleggere. Det er ikke uten grunn at han kalles "mannen bak Nydalen"

Christine Grape: Leder i Grape arkitekter og en ambassadør for kvalitet og bærekraft. Christine Grape har lang og bred erfaring i å realisere prosjekter fra idé og behov, via søknadsprosesser, til ferdig bygg.

Stig Bech: Partner og eiendomsadvokat i BA-HR og nestleder i Bygg21s styre. Stig Bech er en av landets fremste eiendomsadvokater og en aktiv forkjemper for gode prosesser, som leder fram til gode bygg.

Mona Ingebrigtsen: Administrerende direktør i Oslo Areal, et av de større eiendomsselskapene i Norge. Mona Ingebrigtsen har et helhetlig blikk på byggeprosesser, jobber aktivt for å fremme innovative løsninger i næringen og blir hyppig nevnt som en av landets fremste eiendomsutviklere.

Morten Lie: Direktør i Direktoratet for byggkvalitet (DiBK), som forvalter regelverket som danner rammene for alt byggeri i landet vårt.

Følg arrangementet på Facebook for mer info og oppdateringer frem mot selve frokostmøtet.

Vi sees i Forstanderskapssalen i Oslos nye storstue for kulturproduksjon og samfunnsinnovasjon: Sentralen.

Påmelding sendes tilpost@bygg21.no

Praktisk info:
Adresse: Øvre Slottsgate 3
Frokost fra: Kl. 08.00
Programmet starter: Kl. 08.30 og vi avslutter kl. 10.00