Frokostmøte 9. april: Vi bygger best – med åpenhet og tillit

Bygg21 inviterer til frokostmøte 9. april kl. 08.00 – 09.30 på Sentralen, Øvre Slotts gate 3 i Oslo. Temaet er hvordan samhandling basert på åpenhet og tillit skaper bedre effektivitet og resultater i byggeprosjekter.


Tid
09 april 2019 kl. 08.00
-
09 april 2019 kl. 09.30
Arrangør
Bygg21
Sted
Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo
Pris
Gratis

I Bygg21s veileder for god samhandling Vi bygger best – med åpenhet og tillit blir det gitt seks hovedanbefalinger som gjør det mulig å etablere åpenhet og bygge tillit mellom partene allerede fra start. På frokostmøtet vil du få vite hvordan forskjellige aktører allerede har tatt i bruk veilederen i et helt konkret prosjekt, og hvordan prinsipper for samhandling kan kontraktsfestes – uavhengig av kontraktsform.

Innledere er:

  • Karsten Hjertholm, leder av Bygg21s arbeidsgruppe om Samhandling, og partner i Stor-Oslo Eiendom. Karsten presenterer anbefalingene i Bygg21s veileder «Vi bygger best – med åpenhet og tillit», og hvordan de jobber med samhandling i prosjektet Meierikvartalet spesielt og i Stor-Oslo generelt.
  • Anne Christensen, arkitekt i DARK, presenterer Meierikvartalet og snakker om sine erfaringer med samhandling i prosjektet. Har Bygg21s veileder gjort det noe bedre for arkitekten? 
  • Tor Berglid, Bunde Bygg AS, byr på samhandlingserfaringer og -utfordringer, og forteller om hvordan bruk av veilederen på Meierikvartalet virker på samhandlingen i prosjektet.
  • Steinar Holm, GK, forteller om hvordan samhandling oppleves fra en UEs perspektiv.
  • Harald Kobbe, advokat i Kluge, «tegner» hvordan uenigheter som allikevel oppstår kan og bør løses.

Møteleder er direktør, Sverre Tiltnes, Bygg21.

Sted: Forstanderskapssalen, 3. etg. på Sentralen

Inngang: Øvre Slottsgate 3

Dato: 9. april

Tid: 08.00 - 09.30 - Vi serverer frokost fra kl. 07.30.

Påmelding: Send en e-post til post@bygg21.no

Vel møtt!

Møtet vil også bli streamet direkte på www.bygg.no