Bygg21-seminar, Hamar

Beste praksis for gode og lønnsomme plan- og byggeprosesser. Nettverk «på tvers». Gode lokale eksempler. Bygg21-signaturen.


Tid
05 september 2019 kl. 13.00
-
05 september 2019 kl. 17.00
Arrangør
Bygg21
Sted
Scandic Ringsaker, Kårtorpvegen 1, Furnes, Ringsaker, Hamar
Pris
Gratis

 

Arbeidsmøtet er skreddersydd for virksomhetsledere og prosjektledere hos eiendomsutviklere, byggherrer, byggmestere, entreprenører, rådgivende ingeniører, kommuner og andre sentrale aktører i byggeprosessen. Det er en glimrende anledning til å få en enkel og praktisk innføring i Bygg21s råd og løsninger som er basert på erfaringer fra mer enn 100 av bygge- og eiendomsbransjens fremste aktører. Alt er samlet i Bygg21s veiledere som du finner på www.bygg21.no.

Her vil du også møte Jon-Olav Sigvartsen - JOS Bygg AS, Per Stubberud Lieng, Gausdal Landhandleri og Ola Øyen, Silvinova med flere, som deler sine erfaringer på ulike områder som har bidratt til vesentlig bedre effektivitet, kvalitet og lønnsomhet.

Program

12.30 – 13.00 Lett lunsj
13.00 – 15.00 Gjennomgang av følgende temaer med praktiske eksempler:

Byggesak, plan- og reguleringsarbeid – effektivitet, tillit og samarbeid
Kvalitet og bærekraft – 10 kvalitetsprinsipper for gode bygg og områderKompetanse – flinke folk til på riktig plass til rett tid
Samhandling – etablering og utvikling av gode prosjektteam
Industrialisering av byggeprosessen – flyt, organisering og bruk av BIMInnkjøp og levering – bruk av digitale hjelpemidler

15.00 – 16.00 Fordypning og erfaringsutveksling i mindre grupper over utvalgte temaer

16.00 – 17.00 Felles oppsummering og introduksjon av Bygg21s nye verktøy www.byggelig.no som gjør det enkelt å bruke det du har behov for av råd og løsninger. Det blir også mulig for alle som vil videre, å koble seg på den landsdekkende kampanjen www.Bygg21signaturen.no som ble lansert under Arendalsuka.

De øvrige regionale arbeidsmøtene finner du på Bygg21s kalender her.