FIRE LØNNSOMME TIMER MED BESTE PRAKSIS FOR GODE BYGGEPROSJEKTER

Arbeidsmøtet er skreddersydd for virksomhetsledere og prosjektledere hos byggherrer, byggmestere, entreprenører, rådgivende ingeniører, kommuner og andre sentrale aktører i byggeprosessen.


Tid
19 september 2019 kl. 12.00
-
19 september 2019 kl. 16.00
Arrangør
Bygg21
Sted
Scandic Alexandra Molde, Storgata 1-7, Molde
Pris
Gratis

Dette er en glimrende anledning til å få en enkel og praktisk innføring i Bygg21s råd og løsninger som er basert på erfaringer fra mer enn 100 av bygge- og eiendomsbransjens fremste aktører.

Program

11.30 – 12.00:

Lett lunsj for den som ønsker før vi starter programmet Gjennomgang av beste praksis innenfor disse temaene:

12.00 – 14.00:

- Byggesak, plan- og reguleringsarbeid – effektivitet, tillit og samarbeid

- 10 kvalitetsprinsipper for bærekraftige bygg og områder

- Kompetanse – hvordan sørge for rett kompetanse på riktig plass til rett tidSamhandling – seks tiltak for bedre samhandling i byggeprosjektet

- Industrialisering av byggeprosessen – flyt, organisering, digitale innkjøp og bruk av BIM

I tillegg vil du møte lokale aktører som vil dele sine praktiske erfaringer fra byggeprosjekter i Møre og Romsdal, som på ulike områder har bidratt til vesentlig bedre effektivitet, kvalitet og lønnsomhet. Prosjektene vi skal høre mer om er Brunvollkvartalet, Rokilde Omsorgssenter og nye Romsdal videregående.

14.00 – 15.00 Fordypning og erfaringsutveksling i mindre grupper over utvalgte temaer

15.00 – 16.00 Felles oppsummering og introduksjon av Bygg21s nye verktøywww.byggelig.no som gjør det enkelt å bruke det du har behov for av råd og løsninger. Det blir også mulig for alle som vil videre, å koble seg på den landsdekkende kampanjen www.Bygg21signaturen.no som ble lansert under Arendalsuka.

Meld deg på her: post@bygg21.no

Vel møtt!